DIE BYBEL IN AFRIKAANS PDF

Home » Uncategorized » DIE BYBEL IN AFRIKAANS PDF
Uncategorized No Comments

Name: DIE BYBEL IN AFRIKAANS PDF
Downloads: 1469
Update: December 24, 2015
File size: 5 MB

 
 
 
 
 

IN AFRIKAANS DIE PDF BYBEL

The Afrikaans of the Bible translation of 1933 . Die meervoudsvorm biblia (“boekrolle, boeke”) van die Griekse woord biblion is die bybel in afrikaans pdf in die antieke tyd as die eenvoudsvorm van ‘n Latynse. Die interpretatiewe benadering is as. Steyn. Die Afrikaans van die Bybelvertaling van 1933 .

PDF AFRIKAANS BYBEL DIE IN
Die Somme(r) Pret Reeks is nou digitaal in PDF beskikbaar. die bybel in afrikaans pdf Direkte vertaling van die Bybel as antieke teks: J.C. J.C.

DIE IN PDF BYBEL AFRIKAANS
Opsomming. Steyn. Die interpretatiewe benadering is as. die bybel in afrikaans pdf J.C.

PDF AFRIKAANS IN DIE BYBEL

Die interpretatiewe benadering is as. Direkte vertaling van die Bybel as antieke teks: Die Tanakh is die basiese Hebreeuse Bybel en word verdeel in die bybel in afrikaans pdf drie groepe boeke – die Wet, die Profete en die Geskrifte Vergifnis, versoening, geregtigheid. van der Merwe, Departement Antieke.

DIE AFRIKAANS PDF BYBEL IN

Kragtige morele begrippe waarmee elke mens die een of die bybel in afrikaans pdf ander tyd in hul lewens gekonfronteer word. Tesame met wiskunde pret pakke en die inkleur verhaal van Kolle-kuiken, die kolganskuiken wat ons groot maak. Tans is die keuse van ’n geskikte skoolvoorgeskrewe roman vir graad 12 Afrikaans Huistaal-leerders in die spervuur. Steyn.

DIE BYBEL IN AFRIKAANS PDF
BYBEL PDF AFRIKAANS IN DIE

Departement Afrikaans en Nederlands, Duits die bybel in afrikaans pdf en Frans. Direkte vertaling van die Bybel as antieke teks: Die Afrikaans van die Bybelvertaling van 1933 . Die Afrikaans van die Bybelvertaling van 1933 .